ordentligt lydnadspass

Yes, nu har jag haft ett ordentligt och jätteroligt lydnadspass med Ayla, det var sjukt länge sen det gick så bra och var så roligt. Inte ett enda skall :) 
Jag och Ayla tränade själva på planen, kan vara därför ;).
Vi tränade i alla fall lite läggande under gång, lite fritt följ, ställande under gång, inkallningar, sitta kvar i inkallning, lite fjärr, några inkallningar med ställande och sist lite tänkasjälv :)

 Underbart väder och Vi hade jätteroligt, Aylas svans gick å gick :)  Jag var itne så jättenoga att allt skulle sitta till 110%, tanken med passet var mest att ha rolig å de hade vi :)


mina supervackra och underbara hundar <3 :)

Och bara så ni vet så har jag bara råkat blivit kär i Kelpies ;) Så nu vet jag itne om nästa hund blir Hoffe eller Kelpie, vill ju ha mycket tid för min hoffe och när jag har både Ayla o Cassie kan det ju vara lite mycket, men jag vet inte jag ;)  Vi får väl se :D



klickerpass

Eftersom jag är på praktik hos klickerklok så blir det extra mycket hundträning och mycket tid för att blogga så ska jag försöka vara duktig med båda delarna ;)

Idag blev det framförallt ett klicker/shejping. Tanken var att få upp tempot lite och få henne att göra fler saker och det lyckades jag med. Hon började lära sig båda buga och frysa nosen mot tassen. Jag väntar också längre och längre och sätter högre och högre krav på henne i hopp om att hon ska kunna kontrollera sin frustration bättre. Imorgon ska vi försöka få lite agilityträning :)


RSS 2.0